Paellapan 38cm Black Steel

44,99 Incl. btw€37,18 Excl. btw Op voorraad
De BK Black Steel pannen hebben een gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees gaat moeiteloos en razendsnel. Door het gebruik van de pan verkleurt de bodem en krijgt deze een patina-laag. Hoe donkerder de pan, hoe beter Lees meer
  • Veilig achteraf betalen, tot 14 dagen na aankoop
  • Gratis verzending vanaf €60,=
  • Eenvoudig retour, 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen in onze winkel in Den Ham is mogelijk
  • Meer dan 8.000 producten
  • Vragen? Onze klantenservice helpt u graag

Specificaties

Merk:
BK Cookware
Artikelnummer:
CC003092-001
EAN:
4895156665922
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 werkdagen

Informatie

De BK Black Steel Paellapannen 38 cm hebben een gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees gaat moeiteloos en razendsnel. Door het gebruik van de pan verkleurt de bodem en krijgt deze een patina-laag. Hoe donkerder de pan, hoe beter de patina-laag wordt. Dit is een natuurlijk proces dat ervoor zorgt dat deze pan onverwoestbaar is.

Klik hier voor de volledige collectie van BK Black Steel

Klik hier voor de volledige collectie Paellapannen.

De pannen zijn zeer geschikt voor op de barbecue, inductie, gas, elektrisch, keramisch, halogeen en voor in de oven. De pannen zijn PFAS-vrij maar kunnen niet in de vaatwasser. 

De pan dient met de hand afgewassen te worden. Let op: Was de pan met heet water en een borstel, niet met afwasmiddel; hiermee wordt de natuurlijke anti-aanbaklaag van de pan weggehaald.

De pan is opnieuw in te branden, hierdoor ontstaat er een natuurlijke anti-aanbaklaag.

De volgende stappen zijn voor het inbranden van de pan op een kookplaat:

Reinig de pan en droog het goed af.
Zet de pan op het vuur en zorg dat de gehele pan wordt opgewarmd, maar niet te heet. Ongeveer 100 °C.
Giet een dun laagje olie (neutrale olie die goed tegen warmte kan, bijvoorbeeld: zonnebloemolie) in de pan en smeer het uit met een keukenpapier en een tang. Let op, de pan is heet! Breng meerdere dunne laagjes olie aan, hierdoor ontstaat er een betere anti-aanbaklaag.
Laat de pan langzaam aan meer verwarmen door de temperatuur steeds iets te verhogen. Het kan zijn dat er donkere plekken komen, schrik hier niet van, dit hoort erbij. Houdt de hoge temperatuur enkele minuten vast en laat de pan stevig walmen tot de pan droog is.
Laat de gehele pan afkoelen. Maak het vervolgens schoon met een borstel en heet water. Let op: Gebruik geen afwasmiddel, hiermee wordt de anti-aanbaklaag juist weer weggehaald!
Herhaal dit proces nog een stuk of 5x voor optimaal resultaat.