Cassette Perlé 12 persoons 118 delig

999,00 Incl. btw€825,62 Excl. btw Niet op voorraad, wel beschikbaar
  • Veilig achteraf betalen, tot 14 dagen na aankoop
  • Gratis verzending vanaf €60,=
  • Eenvoudig retour, 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen in onze winkel in Den Ham is mogelijk
  • Meer dan 8.000 producten
  • Vragen? Onze klantenservice helpt u graag

Specificaties

Merk:
Koninklijke van Kempen & Begeer
Artikelnummer:
217472
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, wel beschikbaar
Levertijd:
3-7 werkdagen

Informatie

Cassette 12 persoons 118 delig Perlé

Klik hier voor de volledige collectie van Perlé .

Perlé bestek vindt haar oorsprong in bij de Hollandse zilversmeden in de loop van de 18e eeuw. Een vernieuwend en subtiel stijlelement wordt aan de simpele en nuchtere vorm van het reeds vermaarde Hollandse glad bestek toegevoegd. Een kleine rand van zilveren bolletjes op de zijkanten van de stelen decoreert als ‘glinsterende parels’ de randen van deze bestekdelen.

Uitgevoerd in hoogwaardig edelstaal

Samenstelling: Cassette 9 persoons 90 delig

  • 12 tafellepels
  • 12 tafelvorken
  • 12 tafelmessen
  • 12 dessertlepels
  • 12 dessertvorken
  • 12 dessertmessen
  • 1 aardappellepel
  • 2 groentelepels
  • 2 sauslepels
  • 2 botermesjes
  • 1 slavork
  • 1 slalepel
  • 1 taartschep
  • 12 koffielepels
  • 12 taartvorkjes
  • 12 theelepels

Onderhoudstips bestek:

Handwas:
Na het gebruik het bestek onmiddellijk afwassen in heet water met een mild afwasmiddel. Daarna het bestek afspoelen in schoon lauw water en onmiddellijk afdrogen met een zachte doek. Gebruik nooit staalwol, schuurspons of andere schuurmiddelen.
Zowel de verzilverde als edelstalen bestekdelen van Keltum zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Als u uw bestekdelen in de vaatwasser reinigt, moet u er rekening mee houden dat dit een wezenlijk aggressievere methode is dan het reinigen met de hand. Door het opvolgen van onderstaande aanbevelingen zal de aggressieve werking op het bestek worden beperkt.
Vaatwasser:

  1. Spoel het bestek vóór het plaatsen in de vaatwasser altijd goed af onder stromend water. Hierdoor kunt u het inwerken van zout- en zuurhoudende stoffen tegen gaan. 
  2. Meslemmet, lepelbak en vorkspiegel altijd naar boven richten, dus heften naar beneden richten, zodat het bestek beter gereinigd wordt en het spoelwater beter kan aflopen. 
  3. Identieke bestekdelen, bijvoorbeeld alleen messen, niet gebundeld in dezelfde bestekhouder plaatsen, maar mengen met lepels en vorken zodat een betere reiniging mogelijk wordt. Plaats messen bij voorkeur wel in een aparte bestekkorf zodat het snijgedeelte het ander bestek niet kan beschadigen. 
  4. Verzilverd bestek mag niet in aanmerking komen met roestvrijstaal en aluminium; dit kan vlekken veroorzaken op het zilver. Plaats bestek van andere materiaalsoorten in een aparte bestekkorf. 
  5. Aardappelschilmesjes, steakmessen en broodzagen met een kunststof of houten greep mogen niet tegelijkertijd met het bestek in de vaatwasser, ook niet in een aparte bestekkorf, aangezien er dan vliegroest kan optreden. 
  6. Wasmiddel en ontkalker overeenkomstig instructies doseren; gebruik alleen merkproducten. Houdt óók de machine in topconditie door deskundig onderhoud en regelmatige servicebeurten; e.e.a. overeenkomstig voorschriften van de fabrikant.

Direct na het beëindigen van het wasprogramma het bestek uit de machine nemen en droogwrijven. Meslemmeten controleren en eventueel achtergebleven resten direct verwijderen. Voor zover noodzakelijk met een goed (zilver)poetsmiddel behandelen.